Fiskeburger med ertepuré
Ingredienser
1 pakke fiskeburger
12 små cherrytomater
4 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
Salt og pepper
Ertepuré:
1 potet i små terninger
250 g erter, fryst
1 ss mynte, grovhakket
½ ss smør
Salt og pepper
Sitron
Slik gjør du
Skru ovnen på 200 grader og tenn grillen.
Ha cherrytomatene i en ildfast form sammen med hvitløksfeddene. Dryss olivenolje, salt og pepper over tomatene og stek dem i 20 minutter.
Kok opp vann i en kjele. Kok potetbitene til de er møre. Ha over fryste erter og la de koke i et par minutter.
Hell av vannet, tilsett smør og kjør til puré med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitron. Bland inn mynte til slutt.
Legg fiskeburgerne på grillen og grill dem i 3 minutter på hver side til de er varme. Server med de bakte cherrytomatene og ertepuré.