Hovedinnhold
Image
Bilde av Fiskeburger med eggesmør, friske grønnsaker og remuladepoteter

Fiskeburger med eggesmør, friske grønnsaker og remuladepoteter

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk fiskeburger
3 egg
150 g smør
¼ brokkoli
¼ blomkål
½ tube remulade
6 poteter
½ pt kruspersille
Salt

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 225 grader.

 

Kok potetene i vann med rikelige mengder salt.

 

Kutt brokkoli og blomkål i små buketter. Damp disse i saltet vann i 3 minutter.

 

Kok eggene i 8 minutter. Avkjøl dem i kaldt, rennende vann. Hakk dem opp og bland med 100 g smeltet smør.

 

Varm fiskeburgerne i 10 minutter i stekeovnen.

 

Ved servering deles potetene i to og blandes med remulade.