Hovedinnhold
Image
Bilde av Fiskeburger i potetlompe med sprø løk, potetsalat med reker, grønn salat og kapers

Fiskeburger i potetlompe med sprø løk, potetsalat med reker, grønn salat og kapers

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk fiskeburger
4 potetlomper
1 pk frisk salatblanding
1 glass kapers
4 ss sprø løk
100 g reker
8 småpoteter
1 vårløk
1 dl majones
½ dl rømme
Salt

 

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 225 grader.

 

Sett poteter til koking i saltet vann, gjerne poteter med skall for å spare tid.

 

Når potetene er ferdigkokt, avkjøles de i rennende kaldt vann.

 

Kutt potetene i terninger og bland sammen med finsnittet vårløk, reker, majones og rømme. Smak til med salt.

 

Del fiskeburgerne i to og varm i 5 minutter i stekeovnen.

 

Fyll potetlompene med grønn salat, potetsalat og fiskeburgere delt i tre biter. Topp med kapers og sprø løk.

 

Tips!

Har du det travelt, sparer du tid med ferdig potetsalat.