Image
Falafler i pitabrød med syrlig løk og yoghurtdressing med mynte og agurk
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pk falafler
2 dl yoghurt naturell
½ fedd hvitløk
10 blader mynte
¼ agurk
2 ss sitronsaft
10 skiver jalapeño
2 pitabrød
1 pose vasket salatmiks
½ løk
3 ss eddik
Salt
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 225 grader.
Varm falaflene i stekeovnen i 10 minutter. Legg inn pitabrødene sammen med falaflene de siste 2 minuttene.
Finsnitt løken så fint som mulig, vend opp med eddik og 1 ts salt. La dette stå i 10 minutter.
Finhakk hvitløk og mynte, og skjær agurk i små terninger. Bland dette sammen med yoghurt og sitron.
Fyll pitabrød med falafler, salatmiks, syrlig løk, jalapeño og yoghurtdressing.