Hovedinnhold
Image
Bilde av Falafler i pitabrød med syrlig løk og yoghurtdressing med mynte og agurk

Falafler i pitabrød med syrlig løk og yoghurtdressing med mynte og agurk

Klokke ikon Ca. 20 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk falafler
2 dl yoghurt naturell
½ fedd hvitløk
10 blader mynte
¼ agurk
2 ss sitronsaft
10 skiver jalapeño
2 pitabrød
1 pose vasket salatmiks
½ løk
3 ss eddik
Salt

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 225 grader.

 

Varm falaflene i stekeovnen i 10 minutter. Legg inn pitabrødene sammen med falaflene de siste 2 minuttene.

 

Finsnitt løken så fint som mulig, vend opp med eddik og 1 ts salt. La dette stå i 10 minutter.

 

Finhakk hvitløk og mynte, og skjær agurk i små terninger. Bland dette sammen med yoghurt og sitron.

 

Fyll pitabrød med falafler, salatmiks, syrlig løk, jalapeño og yoghurtdressing.