Hovedinnhold
Image
Enchiladas med svin og bønner

Enchiladas med svin og bønner

Klokke ikon Ca. 30 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1-2 pk svin
1 stor rød paprika, i terninger
1 boks chilibønner
2 glass chunky salsa
1 pakke tortillas
Crème fraîche
Revet ost
Crispisalat eller hjertesalat
2 avokado, i skiver
Presset limesaft
 

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader.

Strimle og brun svinekjøttet på middels til høy varme i litt olje. Skru ned temperaturen, og tilsett paprikaen. La surre til paprikaen begynner å bli myk. Hell i chilibønnene, og kok opp.

Dekk bunnen av en ildfast form med chunky salsa. Fordel kjøtt-/bønneblandingen på tortillalefsene, og rull sammen. Legg de sammenrullede tortillalefsene tett i tett i den ildfaste formen med skjøten ned. Pensle toppen med salsa, ha klatter av crème fraîche på toppen, og dryss over revet ost. Sett i ovnen, og la stå til osten begynner å boble.

Serveres med en frisk salat med skivet avokado med litt lime presset over, pluss chunky salsa og crème fraîche.