Image
Crispy fried chicken sandwich med coleslaw og tomat
Ca. 30 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pk kyllingfilet
2 egg
100 g cornflakes
4 skiver loff
¼ hodekål
1,5 dl majones
¼ rød chili
2 tomater, gjerne av ulike sorter
Salt, spisskummen, kajennepepper og paprikapulver
Olje til steking
Slik gjør du
Kutt hodekål i tynne strimler. Vend opp med majones, 1 ts salt og finkuttet rød chili.
Skiv opp tomaten i tykke, gode skiver.
Loffen ristes i brødrister eller i stekepanne med smør.
Del kyllingen i to på langs. Krydre med kajennepepper, spisskummen og paprikapulver. Pisk sammen eggene og knus cornflakes med hendene. Vend kyllingfiletene i egg og deretter i cornflakes, så alt kjøttet blir dekket av cornflakes. Stekes i stekepanne med olje på medium–pluss varme i 3–4 minutter på hver side.