Image
Chili con carne
Ca 30 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pk kjøttdeig
1 liten løk i tynne skiver
1 liten rød paprika i strimler
4 fedd knust hvitløk
2 ts paprikapulver
1/2 ts kajennepepper
1 ss spisskummen
2 bokser hakkede tomater
1 boks kidneybønner, avrent og skylt
2 avokado
Presset lime
Slik gjør du
Brun kjøttdeigen i en gryte på sterk varme. Senk temperaturen, og rør inn løk og paprika. Sett på lokk, og la surre på svak varme til grønnsakene begynner å bli myke.
Samtidig: Lag guacamole. Mos avokadokjøttet med en gaffel, og smak til med salt og limesaft. Rør inn hvitløken i gryten.
Hell så i tomatene pluss et par desiliter vann, og tilsett krydderne og bønnene. La putre på svak varme i fem minutter. Smak til med salt. Server med lettrømme og tortillachips.