Biffspyd med couscous og paprika
Ingredienser
2 porsjoner
150 g flatbiff av storfe
2½ dl kjøttbuljong
Couscous til 1-2 personer, se emballasje for mengde
1 ts chilipulver
1 ts spisskummen
1/2 sitron
Salt og pepper
1 rød paprika, renset og delt i mindre biter
Slik gjør du
1. Hell kokende buljong over couscous i en bolle.
2. Dekk til, og la stå i ca. 10 min. Rør om et par ganger.
3. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir, og bank det flatt. Skjær i mindre biter som passer til grillspyd. Bland krydder og vend kjøttet i miksen.
4. Tre kjøttbitene på spyd som har ligget noen min i bløt.
5. Pannestek på god varme med litt olje, 2-3 min pr. side. Stek sitronen med. Krydre med salt og pepper.
6. Stek paprika i olje i en middels varm panne til den mykner og har fått litt farge, 4-5 min. Krydre med salt og pepper.
Server med couscous og paprika.