Hovedinnhold
Image
Biffspyd med couscous og paprika

Biffspyd med couscous og paprika

Ingredienser

2 porsjoner

 

150 g flatbiff av storfe

2½ dl kjøttbuljong 

Couscous til 1-2 personer, se emballasje for mengde

1 ts chilipulver

1 ts spisskummen

1/2 sitron

Salt og pepper

1 rød paprika, renset og delt i mindre biter

Slik gjør du

1. Hell kokende buljong over couscous i en bolle. 

2. Dekk til, og la stå i ca. 10 min. Rør om et par ganger. 

3. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir, og bank det flatt. Skjær i mindre biter som passer til grillspyd. Bland krydder og vend kjøttet i miksen. 

4. Tre kjøttbitene på spyd som har ligget noen min i bløt. 

5. Pannestek på god varme med litt olje, 2-3 min pr. side. Stek sitronen med. Krydre med salt og pepper. 

6. Stek paprika i olje i en middels varm panne til den mykner og har fått litt farge, 4-5 min. Krydre med salt og pepper. 

Server med couscous og paprika.