Hovedinnhold
Image
Biff-sandwich med bearnaise-dipp og pommes frites

Biff-sandwich med bearnaise-dipp og pommes frites

Ingredienser

2 porsjoner

150 g flatbiff av storfe

Fryste pommes frites til 1-2 personer

250 g rotfrukter

2-4 skiver ristet brød, som landbrød eller loff

Noen salatblader

 

Bearnaise-dipp:

4 ss créme fraîche

4 ss majones

1 ts eddik

2 ts frisk eller tørket estragon

Sukker

Salt og pepper

Slik gjør du

1. Flatbank kjøttet.

2. Stek pommes frites etter pakkeanvisning. 

3. Rens rotfruktene og del i små terninger.

4. Bland dippen, smak til med sukker, salt og pepper, og vend rotgrønnsakene i den.

5. Pannestek kjøttet i olje på høy varme, 2-3 min pr. side. Krydre med salt og pepper.

6. Legg salatblader på et brødstykke, ha deretter biff og bearnaise over og legg en skive brød på toppen.

 

Spis med pommes frites og resten av dippen.