Image
Biff-sandwich med bearnaise-dipp og pommes frites
Ingredienser
2 porsjoner
150 g flatbiff av storfe
Fryste pommes frites til 1-2 personer
250 g rotfrukter
2-4 skiver ristet brød, som landbrød eller loff
Noen salatblader
Bearnaise-dipp:
4 ss créme fraîche
4 ss majones
1 ts eddik
2 ts frisk eller tørket estragon
Sukker
Salt og pepper
Slik gjør du
1. Flatbank kjøttet.
2. Stek pommes frites etter pakkeanvisning.
3. Rens rotfruktene og del i små terninger.
4. Bland dippen, smak til med sukker, salt og pepper, og vend rotgrønnsakene i den.
5. Pannestek kjøttet i olje på høy varme, 2-3 min pr. side. Krydre med salt og pepper.
6. Legg salatblader på et brødstykke, ha deretter biff og bearnaise over og legg en skive brød på toppen.
Spis med pommes frites og resten av dippen.