Hovedinnhold
Banner Ben and Jerry

Isbonanza!

Serverer du iskrem til dessert, skal det godt gjøres at gjestene sier nei. Iskrem er i tillegg populært til alle aldre! Iskrem som dessert har et bredt bruksområde, det er noe å kose seg med, kan være en belønning, passer ypperlig til feiring, som trøst eller som en avkjølende nytelse på en varm sommerdag!

På verdenstoppen

Nordmenn spiser i snitt faktisk hele 12 liter iskrem hver gjennom et helt år. Det plasserer oss på topp 10-listen over land med høyest iskremkonsum - I VERDEN!
Og vi kan vel ikke si at vi er på verdenstoppen i å ha varmt vær? Det er derfor ingen tvil om at nordmenn koser seg med is hjemme. 

Ben & Jerry’s iskrem utgjør mange av disse iskrem-literne. Undersøkelser gjort av Ben & Jerry’s viser at de som spiser Ben & Jerry’s iskrem foretrekker å ikke dele isen sin, men bare ha hele for seg selv! Og hvorfor er det så mange som elsker Ben & Jerry’s iskrem? Det kan ha noe med hvordan den er laget, iskrem som har ekstra mye digg fyll, som kakebiter, sjokolade, sauser og kjeks blandet med premium iskrem. 

 

Anosmi

Opprinnelsen til alt det gode i Ben & Jerry’s iskremen har en naturlig forklaring. Ben har nedsatt luktesans og dermed også smakssans. Dette kalles anosmi. Det var derfor alltid Jerry som utforsket og testet nye iskremsmaker. For at Ben skulle få den optimale nytelsen han også, så krevde det at iskremen var spesielt smakfull og full av biter og fyll som gav den tekstur. 

Image
Ben and jerry

 

Iskrem med mer!

Selv om Ben & Jerry’s sine kunder foretrekker å spise hele isen selv, så finnes det faktisk mye morsomt man kan kombinere isen med. I en helt uformell undersøkelse via Facebook gjort Ben & Jerry’s, spurte de hva folk likte å spise sammen med sin Ben & Jerry’s iskrem. Svaret på førsteplass var eplekake, tett etterfulgt av brownies og vafler.

 

Image
Ben and jerry 3

Uansett om du velger å spise iskremen din som den er, alene eller sammen med andre, så treffer iskrem alltid høyt på kos og hygge-skalaen!