Hovedinnhold
Bjørnis

Bjørnisbrød hos Bunnpris!

Bunnpris lanserer et nytt barnebrød - Bjørnis grovbrød skåret! 

Brannbamsen Bjørnis ble en nasjonal helt i 2017 og har blitt en sterk merkevare. Vi i Bunnpris har hatt et samarbeid med Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis siden 2015.

Endelig kan vi fortelle at vi sammen med Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis har utviklet et nytt brød!

Bjørnisbrødet er 78% grovt og er nøkkelhullsmerket. Det er et mildt og saftig brød uten hele korn, som vi håper den yngre garde vil like. Et grovt barnebrød komplementerer skåret brødserien vår. Vi er stolte av å kunne bidra til å styrke Bjørnis sitt forebyggende arbeid rettet mot barn og 2 kr per solgte brød går til Bjørnis sitt arbeid.

Vi tror Bjørnis grovbrød har et stort potensial og vi er glade for at vi nå har et barnebrød å tilby våre kunder.

 

Image
Bjørnis

 

Møtet mellom Brannbamsen Bjørnis og barn er magisk. Kontakten som oppstår, gir brannvesenet unike muligheter til å kommunisere med barn. Derfor har Bjørnis blitt brannvesenets viktigste verktøy i møte med barn, enten det er i forbindelse med brann eller ulykker, eller i brannvernopplæring tilpasset den yngre garde.

Bjørnis etterstreber å nå ut til så mange som mulig med sitt budskapet, i ulike kanaler. Over 130 brannvesen og et flertall av barnehagene i Norge er tilknyttet brannbamsen. Bjørnis på barne-tv har gjort brannbamsen tilgjengelig for omtrent alle barn i Norge - og Bjørnis har i tillegg gitt ut 8 barnebøker.

Bjørnismusikken har flere millioner avspillinger, og har faktisk mottatt to gullplater.

 

Image
Bjørnis bilde

 

Ved å være tilstede i mange kanaler og møte barn på ulike arenaer, kan Bjørnis gjøre det han er best på: Forebygge brann og gi den yngre garde trygghet og omsorg i forbindelse med brann eller andre ulykker.

Samarbeidet mellom Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis og Bunnpris kan bidra til at Bjørnis når ut til enda flere med sitt forebyggende arbeid i Norge.

Det gleder vi oss til!