Thai kyllingbowl
Ingredienser
1 pk Red Thai Curry Kylling
1 liten gulrot
Ca. 1/4 rødkål (2 dl finskåret)
½ hjertesalat
1 avokado
1/2 paprika
2 vårløk
Koriander
½ lime
Håndfull peanøtter
¼ pk risnudler
Peanøttsaus:
150 g peanøttsmør, grov type
1 ½ dl vann
4 ss soyasaus
1 lime, (3ss limesaft)
1 ss revet ingefær
½ chili, finhakket
1 ts honning
1 fedd hvitløk
Slik gjør du
Stek kyllingen i pannen eller legg aluskålen med kyllingen direkte på grillen og stek til gjennomstekt.
Riv gulrot og skjær rødkål og hjertesalat i tynne strimler. Del avokado og paprika i skiver og kutt vårløk og koriander. Del lime i båter og hakk peanøtter. Kok nudler etter anvisning på pakken.
Kjør alle ingrediensene til peanøttsausen med en stavmikser.
Dander alle ingrediensene til kyllingbowlen, skvis litt lime på toppen, dryss på peanøtter og koriander og server med peanøttsaus og soyasaus ved siden av