Image
Pastagryte med kjøttdeig
Ca. 20 minutter
2 personer
Ingredienser
1 pakke kjøttdeig
Pasta til 2 personer
1 liten løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
4 stk sjampinjong i skiver
½ chili i tynne skiver
1 boks hakkede tomater
1–2 dl kjøttkraft/buljong
1 ss tomatpuré
1 ts sukker
1 ss finhakket basilikum
Salt og pepper
Slik gjør du
Stek løk, chili og hvitløk et par minutter i en kjele. Tilsett kjøttdeig og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i hakkede tomater, buljong, tomatpuré og sukker og la det putre i 10–15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek sjampinjongen i litt smør, salt og pepper.
Bland sjampinjong og pasta sammen med kjøttsausen og strø finhakket basilikum over.