Hovedinnhold
Image
Bilde av Marinert rå laks med sesam, ingefærmajones, appelsin og ris

Marinert rå laks med sesam, ingefærmajones, appelsin og ris

Klokke ikon Ca. 15 minutter
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

1 pk laksefilet
1 dl majones
1 liten knoll ingefær
½ ts kajennepepper
3 ss sesamfrø
1 appelsin
1 pose boil-in-bag-ris
1 pk ruccola
Fingersalt, f.eks. Maldonsalt

Slik gjør du

Kok ris som anvist på pakken.

 

Majones blandes opp med terninger av ingefær og kajennepepper.

 

Skrell appelsin og skjær opp i skiver.

 

Laksefileten skjæres i tynne skiver.

 

Legg risen i bunnen av en tallerken, etterfulgt av ruccola, ingefærmajones, appelsin og laks. Topp retten med sesamfrø og et dryss med fingersalt.

 

Tips!

For et ekstra løft kan du tilsette koriander.