Kyllingspyd tikka
Ingredienser
1-2 pk kylling
5 ss tikka masala
2 ss matyoghurt
Saften av 1/2 lime
1/2 ts kajennepepper
1/2 beger matyoghurt
1/2 agurk, revet
2 avokado i skiver
1 beger cherrytomater, hver delt i to
Saften av 1/2 lime
1/2 ss olje
Slik gjør du
Sett på grillen i stekeovnen, eller forvarm ovnen til 250 grader.
Bland sammen Uncle Ben’s Tikka Masala, matyoghurt, limesaft og kajennepepper, og ha i kyllingen. Rør godt, slik at du er sikker på at alle sidene av kyllingbitene blir dekket av marinaden.
Bland sammen matyoghurt og agurk, og smak til med salt. Ha avokado og tomater i en skål, tilsett litt salt, press over lime, og hell oljen over.
Træ kyllingbitene på grillspyd (hvis du har grillspyd av tre må de bløtlegges på forhånd). Legg dem i stekeovnen. Snu dem når kyllingen begynner å bli litt brent på oversiden, og sørg for at de blir stekt/grillet hele veien rundt.
Server med ris, agurksalat, og tomat-/avokadosalat. Varm gjerne også opp resten av sausen og server ved siden av.