Klassisk cheeseburger & hjemmelaget barbequesaus med grillet ananas
Ingredienser
Hamburger
Hamburger
Hamburgerbrød
Salat
Rødløk
Tomat
Hamburgerdressing
Ost, f.eks. cheddar
Barbequesaus
med grillet ananas
1 løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili med frø
3 ss soyasaus
2 bokser hakket tomat
1 dl epleeddik
2 ss sennep
2 ss worcestersaus
3 ss brunt sukker
¼ fersk ananas
Salt
Slik gjør du
Hamburger
Grill hamburgeren i 3 minutter på hver side.
Legg på osten etter at hamburgeren er snudd.
Varm hamburgerbrødet på grillen.
Skiv grønnsakene.
Server gjerne med din favorittdressing, pommes frites eller stekte poteter.
Barbequesaus med grillet ananas
Begynn med å finhakke løk, hvitløk og chili. Fres dette i en kjele med nøytral olje i 5 på medium varme.
Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra ananasen.
Kok sausen i 1 time på medium varme.
Kjør opp med stavmikser til en glatt saus.
Del ananasen og grill den på én side i 3-5 minutter, avhengig av varmen på grillen, til den er skikkelig brunet.
Kutt i terninger og tilsett den i barbequesausen.
Smak til sausen med salt.