Avokado-toast med Norvegia®Lett
Ingredienser
4 skiver grovbrød
1 ss grønn pesto av god kvalitet
1 stk avokado
2 ss alfalfaspirer eller brokkolispirer
16 blader babyspinat
12 skiver Norvegia® Lettost 16% fett eller Norvegia®
1/2 ts grovkornet pepper
2 ts TINE® Meierismør
Slik gjør du
Sett på toastjernet.
Smør brødskivene med pesto.
Skrell og del avokado i tynne skiver og fordel på skivene. Legg lagvis med spirer, spinat og til slutt ost. Dryss over pepper!
Legg skivene forsiktig sammen, smør over litt meierismør på skivene og stek i varmt jern, til osten har smeltet og brødskivene er gylne.
Tips:
- Spinat kan fint erstattes med ruccula eller finstrimlet hjertesalat!
- Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør!
ene med pesto. Toasten smaker også godt uten varmebehandling. Dersom du ønsker å ha den i nisteboksen, press litt sitron over avokadoen, slik at fargen holder seg grønn og fin!
©Oppskrift og bilde TINE®