Hovedinnhold
Image
Avokado toast Norvegia

Avokado-toast med Norvegia®Lett

Klokke ikon 10
Kniv og gaffel ikon 2 personer

Ingredienser

4 skiver grovbrød

1 ss grønn pesto av god kvalitet

1 stk avokado

2 ss alfalfaspirer eller brokkolispirer

16 blader babyspinat

12 skiver Norvegia® Lettost 16% fett eller Norvegia®

1/2 ts grovkornet pepper

2 ts TINE® Meierismør

 

Slik gjør du

Sett på toastjernet. 

 

Smør brødskivene med pesto. 

 

Skrell og del avokado i tynne skiver og fordel på skivene. Legg lagvis med spirer, spinat og til slutt ost. Dryss over pepper!

 

Legg skivene forsiktig sammen, smør over litt meierismør på skivene og stek i varmt jern, til osten har smeltet og brødskivene er gylne. 

 

Tips:

- Spinat kan fint erstattes med ruccula eller finstrimlet hjertesalat!

- Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør!

ene med pesto. Toasten smaker også godt uten varmebehandling. Dersom du ønsker å ha den i nisteboksen, press litt sitron over avokadoen, slik at fargen holder seg grønn og fin!

 

©Oppskrift og bilde TINE®