Hovedinnhold

Kundeløfter

1. Hos oss skal du alltid få god service
Vi ønsker å være en serviceorientert dagligvarekjede hvor kunden alltid er første prioritet. Kundene forstyrrer oss aldri i arbeidet – vi er tilgjengelige for å tjene. Det er viktig for handleopplevelsen at kunden til enhver tid følger seg sett og velkommen i våre butikker. Lykken er å skape en god hverdag for kundene.


2. Hos oss får du dine viktigste hverdagsprodukter til en billig penge
Ikke alle kan være billigst på alt, alltid. Men vi ønsker å være billig på det som betyr mest i hverdagen. Uansett om behovet er en kjapp lunsj, en enkelt middag eller en hyggelig kveld med familie eller venner, så skal vi tilby det som trengs til en billig penge.


3. Hos oss skal det alltid være enkelt å handle
Vi vet at handelen ikke alltid er like gøy. Vi ønsker derfor å gjøre det enkelt å handle – uansett om kunden har god eller dårlig tid. Gjennom ryddige butikker, god vareplassering, godt utvalg og enkle tips skal vi gjøre handelen enklere og raskere.


4. Hos oss skal det alltid være rom for lokaltilpasning
Som landsdekkende dagligvarekjede er det umulig å være best lokalt med et nasjonalt fokus. Vi ønsker derfor å tilrettelegge butikkene lokalt slik at vi kan vinne kundene. Dette gir vi rom for i butikkene fordi Bunnpris er lavprisbutikken med et hjerte som banker for det lokale.